Camera inspectie

Camera inspectie

 Met behulp van een camera inspectie kunnen we snel het probleem in je leidingen en buizen lokaliseren om het probleem vervolgens beter te kunnen aanpakken!

Het is meestal niet zo moeilijk om erachter te komen wanneer er een probleem is met uw riool. Zo kan er bijvoorbeeld een gorgelend geluid uit het toilet of een van uw afvoeren komen. Soms kan het zelfs zo erg zijn dat er ruw, walgelijk rioolwater terug  naar boven komt.

Hoewel het in het algemeen vrij eenvoudig is om te identificeren dat er een probleem is, kan het veel moeilijker zijn om de specifieke oorzaak van het probleem te achterhalen. Gelukkig zijn onze loodgieters getraind in de nieuwste, meest efficiënte manieren om uw probleem zo snel mogelijk onder controle te krijgen.

 

De volgende keer dat u te maken heeft met een verstopping van uw riool kan u vragen naar een zogenaamde camera inspectie. Een waterdichte camera wordt hierbij aan het uiteinde van een flexibele staaf bevestigd en door het gebied gevoerd dat u geïnspecteerd moet worden.

Hierdoor krijg je in realtime informatie. De camera streamt een live feed die uw loodgieter op een videomonitor zal bekijken. Als dit  probleem zich voordoet in uw woning of bedrijf, kunt u ook een permanent videobestand van de inspectie aanvragen voor verzekeringsdoeleinden.


Wanneer is een camera inspectie nodig?

Onze loodgieters zijn specialisten in riool oplossingen en zij zullen hoogstwaarschijnlijk een camera inspectie van de rioolleiding aanbevelen indien er iets vreemds gevoeld wordt tijdens het schoonmaken van de leiding met een kabelmachine. Maar of dit nu uw eerste rioolprobleem is of niet, camera inspecties kunnen een lange afstand afleggen om zowat alle soorten leidingproblemen in kaart te brengen.

 

Een van de meest voorkomende problemen: een wortelmassa die de stroming in uw riool belemmert. Als een rioolbuis beschadigd is, of als deze door ouderdom begint in te storten, zal een camera-inspectie van de rioolleiding het probleem aan het licht brengen.

Dewaele Loodgieter kan elke verstopping te baas! Bel ons en wij komen snel een kijkje nemen ...